klas brudar på pro-bono#2

jag har just fått höra att festen på lördag typ skulle vara lite hemlig. vilket bl.a. innebar att vi brudar bara fick ta med oss typ 20 pers. trist eftersom det måste börja jiddras med gästlistor eller nått annat keff. men vill du gå så hör av dig, så säger jag till när det blivit fullt. för hursomhelst är det fortfarande mayhem. och brudarna - wooouffff! och jag vill rocka med er allihop. all over the world.

har jag berättat att klas brudar är som det bästa av klas, vit päls, solander och houses in motion och som att somna med en snus och vakna med en sigg.

PS. de ska bygga ett hotell iform av en älg i svansele (
inget flipp)!! Ds.

klas brudar på pro-bono


O yes.klas är den
klas som vi helst av allt vill se rocka röven av högen... och brudarna är jag, fredrik, anja och hannes. den där festen kommer bli mayhem. och brudarna spelningen - wooouffff!

Pro-bono är tydligen en legendarisk göteborgsklubb som kör en exil-grej i Malmö. som jag fattat det blir det i en lägenhet för 90 personer någonstans. men jag återkommer med adrees så fort jag vet.

hello artlovers #23

http://www.cinematocasa.it/public/images/cromwell_james_max.jpg

rockin all over the world#2

image256

rockin all over the world

Den senaste veckan har folk försökt värva mig till att skaffa virb (LK-Ola) och Jaiku (Laban, sofia) och facebook (Some dude in sthlm). kul. Men inte för mig. I got you blogg. å den senaste tiden har det varma vädret stulit all min uppmärksamhet då jag haft fritid. En dag utan tennis på sorgenfri-skolan, är en förlorad dag. visserligen är jag amatör. men går det bra. då kör jag alla status quo-poserna med tennisracket och sjunger "rockin all over the world", medan min motståndare kryper i buskarna och letar efter bollen som jag just smashat in.

18h stockholm

image255


mil efter mil efter mil. tall efter gran efter björk.
sverige är supertrist. man kan sova i flera timmar och har inte missat ett skit.

hursomhelst var stockholm överfett. LK hade sin loge på en sjukt stor balkong med utsikt över allt som finns. himmel och stjärnor, kyrktoppar och mängder av forsande svart vatten.

summer here kids

image253

Förblindad av att jag skulle få 125 kr i timmen på den fina restaurangen i falsterbo, svarade jag saker som "JA, självklart", "lätt match", "peace of cake" på alla frågor på anställningsintervjun. Snart skulle dock bluffen uppdagas. Faktum var att jag bara kunde bära två tallrikar åt gången. är skitsölig i kassan. etc.

och sedan började skället. Först lite grann. små glirningar och syrliga komentarer. för att sedan skölja över mig lavinartat. först tänkte jag "hjälp", när jag såg hur arg hon var. men snart vande jag mig och tänkte allright here we go again.

Jag har jobbat varje helg i maj. men nu är jag arbetslös. snart så kommer väll inkomst-ångesten. men än så länge är det chill och nu inleder jag mitt sommarlov lika kravlöst som när jag var 14. Imorn åker jag, barrys hund och lovekevins till stockholm.

Lovekevins spelar på södra teatern. läser du detta och har möjlighet att gå, så glöm inte att skåla eller ta en dans med mig. Carro säger också att det är fede-festen på KKH. så häng med dit också. men glöm inte anmäla dig innan via deras hemsida. www.kkh.se/varfest

hello artlovers #22

va i helvete. det finns en gräns för vad mitt estetälskande hjärta ska behöva ta. börje salmings muskliga torso i silvergrafiti. det är väll ändå to mouch for anyone!?

måkläppen

Bilden ?http://mix.mmpab.com/fbgk/Bilder/Banan/Vy-380-pxl.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Det här är ön måkläppen som ligger på falsterbos sydligaste spets, mitt mellan två hav. därute häckar sälar och dit ut skulle man kunna vada om man hade fått, men ön är fridlyst. ön ändrar också form för varje år och först på 90-talet växte den ihop med fastlandet. hursomhelst gick jag så långt man kunde häromdan för att kolla om jag såg några kutar. tvvärr såg jag inte ett skit i motljuset över havet. men jag stod där länge och väl och väntade på nån form av tecken. havet lät och fåglarna pep lite grann när jag gick tillbaka över en myr. då och då bröt en fluga tystnaden när han kom för nära örat och efter att jag klättrat över en sandvall stod jag på en golfbana. så här i efterhand har minnet kryddat hela händelsen med en stor nypa mystik. så jag får väll åka dit igen nån gång. fast då tar jag med en kikare. förresten är det många bögar med kikare på buss 100 som ska ner till falsterbo och kolla på fåglar.

privatpersoner.eniro.se

har ni provat privatpersoner.eniro.se? man kan skriva nästan vilket ord som helst och så visar det sig att det finns någon i Sverige som heter det. hur kul som helst. t. ex:

Teddy Jeans
Baloo Ericsson
Stella Bulle
Jimmy Lök
Ulf Sill
Lolita Lax
& Stanko Sket


gurka#2

image252

vit-sjukan

image251

imorn ska jag till skillinge. morsan säger att där är nymålat.
men det ligger knappast någon suprise i nymålat.
så fort de ska måla en ny färg, så målar de vitt. det är värsta sjukan. jag lovar.
myspace, fy fan vad allt rör sig där inne nu förtiden. gungar och blixtrar. göööööött.
idag hörde jag kulturarvspaning 2. roxanne. you don´t have to put on those red shoes.
tänk på det hora. nästa gång du ska hora. sting tvivlar...

Bilden ?http://www.angman.se/saltea/images/radio/gurka.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
det här var den bästa party-presenten jag visste. riktigt sjuk. och skumm. vem fan ville ha en sån?

kulturarv

http://www.joeskitchen.com/chile/culture/images/fruit_stand.jpg

Det finns låtar som klättrar på listorna länge, men när de väl åkt ut är de borta för all evighet. och så finns det låtar som klättrar, åker ur och sedan stannar kvar och hänger med tills dem i någon form blir en del av vårt kulturarv. det är inget nytt med det. men stycket nedanför är ett utdrag ur vårt kulturarv. idag när solen sken och jag hade öppna fönster började jag plötsligt citera dessa rader för mig själv. som för att bryta ner dem och hålla dem kvar ett tag.

Scaramouche,scaramouche will you do the fandango-
Thunderbolt and lightning-very very frightening me-
Galileo,galileo,
Galileo galileo
Galileo figaro

för övrigt anser jag att malmö-stad har gått till överdrift över det här med penséer. man ser dem ju för fan överallt. i varenda liten statligt utsatt kruka. visst är dem fina. men jag bara morrar åt dem nu. jävla kommunal-växt.

nya hav.

http://thumbs.ebaystatic.com/pict/37734429264040_2.jpg

Jag la precis upp en ny låt
(nya hav) och kände att jag ville skriva lite om den...
Men det är inte låten jag vill prata om. det är dess tillkommande och de som har spelat på den. många har passerat min lägenhet under helgen och allihop har tillfört något. något som jag själv aldrig hade gjort och det är det som är fett och anledningen till att jag tycker om resultatet.

I fredags kväll var jens och sofia förbi och efter ett par glas fick jag för mig att visa en låt jag nyss påbörjat. (då fanns bara trummor(fruity loops) och ack-gitarr). gjutet sa dem och fia tog initiativ till överfet kör. Jens tyckte jag skulle skriva text till en till vers. så jag löd. nu finns 2, men den första kommer igen på slutet. Klas har jag hängt med hela helgen så jag minns inte längre när han la bas men fett blev det som vanligt. däremot minns jag att han tyckte att den gick för långsamt så jag drog ihop trummorna i time-stretch och la om ackisen (kanske går den till och med fortfarande för långsamt, men det är rätt mycket orka på det nu...). på söndan var jens, sofia och klas över igen och la på grejer. och idag på lunchen var fredrik över och la lite glitterstänk med en el-gitarr. sedan spelade vi schack i trädgården och såg en fågel som vi var överens om att vi aldrig sett förut och att den var alldelles för snygg för att vara svensk.och när jag talar om freddan måste jag också passa på att tipsa om solanders nya inspelningar. det är konstigt att jag inte hunnit göra det än, för det är lide lide!!!

Aktuellt denna vecka

Det är fan inte varmt.
jag har fått mina element borttagna av hyresvärden och i väntan på nya har jag inga. nu har kylan börjat sätta sig i benen på mig. brrrr.

Igår fick vi som idé att gå och sjunga karaoke. så vi hamnade på ice (gamla Djingis Khan). Ni vet hur det är. alla är typ skitkassa och så är där någon enstaka som låter bra på riktigt. Och så finns det dem som är helt absurt bra. de som har tränat en låt skitlänge och sätter den klockrent. felfritt, så folk går bananas och när folk går bananas går deras power-mätare upp i grönt så att de likt tekken-karaktärerna kan utföra sitt snyggaste trick som är översnyggt.. Igår visade sig den personen vara en som såg ut precis som bon jovi fast tjock och sjöng bed of roses och när folk började jubla gick han vaggandes bort till ett sällskap, ställde sig bredbent med huvudet på sned och pekade på dem medan han sjöng asgött. och så hannes som jobbade upp en sinnesgo falsett på purple rain och folk ba heyheyhey den där grabben har talang och då la han in extrasnacket från liveskivan. this is for all you lovers out there och tog några rader i brygga. den mannen sitter på ett guldägg.

missa inte 6 män i höga hattar när de sopar mattan med alla andra motståndare i melodifestivalen ikväll.
Bilden ?http://sdsmedia.sydsvenskan.se/archive/00075/lettland_75622a.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Och så sist en gamal fördom om UR... att man på något sätt pratar om ungdomar idag, och att man gillar dem och så slänger man in en sån här bild i sammanhanget...
eller en sån här... .

det var hursomhelst ändå coolt i UR och Siri var grym i TV, det kommer bli tittarstorm.

Stockholm 12 h t/rt.

Igår var vi i stockholm med band in box för att spela i UR, så håll utkik efter ett program som heter garage på kunskapskanalen i höst. Där fick vi turas om att gå in i ett rum och sitta i sminkösens stol. Själv hade sminkösen tjockt med spackel och jag blev orolig efter att ha sett att hon gjort Hannes till sin like.

- måste man ha sånt där, frågade jag.

- Tro mig, sa hon sårat och snart såg vi allihop ut som zoolander när han sminkar sig till en svart.

 

Efteråt gick jag och carro och såg malmö spela 1-1 mot hammarby på malmö-suporthaket after. Där träffade jag också en del gamla vänner som jag fick tillfälle att fajva under alla de gånger jag reste och satte mig under den matchen.

Sedan sken solen på götbacken en stund och vid kl 23 tog vi nattåget hem, där jag sov gott efter en ivrig diskussion om hur man kan ligga skönt på den besynneliga SJ-kudden.


image250

Och så för en i sammanhanget ingen anledning alls lägger jag in en bild från när jag, edde och erik var nere vid kalkbrottet för någon vecka sedan.


på P3

Nu ska man inte sura när man får så mycket fin publicitet.
men jag orkade inte höra vit päls i samma mening som jonatan richman fler gånger. the kid is allright. men han är verkligen bara en av många. jaja. skitsamma. jag har ändå pratat med sara martinson och det var underbart.

hoppas någon orkade sitta uppe och lyssna. bäst var liveklippet. det finns ingen som inte kan säga att jens är lide ägig på trumpet efter det.


---

en varg har puttat arne weise.

hello artlovers #21

Igår var alla jag känner på debaser. inför kvällen pratade jag med flera olika umgängeskretsar och alla hade de gemensamt att de skulle dit. det kändes hårt. för själv skulle jag jobba kväll.

men det är inte synd om mig, för på dagen åkte jag, C och Lundgren den yngste upp till helsingborg. bytte buss och åkte vidare upp till sofieros slott. där gick vi i rhododendron-dalen, som består av smala sten-trappor som går ner i en ravin där rhododendronen är stora som små villor, som man kan gå in i eller längs med. dessutom fanns där buxbom klippta som ekorrar, kakfat och tekannor.


Hurra det är sommar!!

Hey!! om ni ser mig på stan.
bara fajva and walk along.

för, hurra det är sommar å livet är gött.


Crazee Wear Workout Baggy Pants - C500One-of-a-kind Crazee Wear Baggy Pants - mp-style 9999 men's Baggy muscle pants

see you guys!!