springfactory - no more

 

springfactory- no more

Så här kommer springfactorys EP "as winter give away to spring" att se ut. 4 riktigt bra låtar. "no more" ger en feta lyckokänslor.
   Idag ringde jag ett jättetråkigt samtal till UB i lund. Bla bla bla sa gubben på andra sidan luren med grå röst och allt jag tänkte på var "no more". jag ville sjunga den för honom så högt jag bara kunde. dagdrömmar är najs. och till och med riktigt najs om de innefattar en riktigt go och sommrig låt...

www.springfactory.se


/Calle

Café Rasoir

På fredag ska jag gå och kolla på DJ stygn (caroline), Nicholas och Margaret när de spelar skivor på Café Rasoir på Norra Vallg. 62. Någon som vill hänka?

Och så kan jag avslöja att jag har hört nya springfactoryEPn, som ska släppas på canarierecords. Den låter riktigt bra. Andra släpp att se fram emot är: the mexicos, Scaredycats och his new job.
Du som bor i upsala kan också glädjas åt att du kan se Big strong Union live på
klubb velvet den 29:e april (the mexicos och vit päls har tyvärr behövt ställa in).


/Calle

Beijerskajen 18.

Labans och rokes nya ställe på Beijerskajen 18 är så fruktansvärt bra!! Den 13 maj är det premiär, men jag har varit på smygpremiär och stormtrivits... det är här det händer i sommar! det ska världen få veta.

24580-52
24580-53
Så här coolt var det på väggen.

24580-54
först spelade "monster bobby" från the pippets. och sedan dansade vi och hade skoj. "motherfucker´s gonna drop the preasure. Motherfucker´s gonna drop the prea- zurrre", inte minst. den kan alla.

/Calle

BSU ikväll på på besök.

Missade du Big Strong Unions releasefest i lördess så har du en ny chans att se dem ikväll, då Niklas presenterar sina låtar i avskalat akustiskt format. Runt 9 spelar han. inget inträde vad jag vet och goa öl finns på plats.

/Calle


zunguzeng

yellowman - zunguseng är en förbannat festlig låt. Riktigt bra om man vill få i gång sig själv, så väl som ett dansgolv. Bra på samma sätt som pata pata är bra. Ok, det går inte att gemföra. pata pata är kanske världens bästa och festligaste låt. Tinar upp en vilken mulen dag somhelst. Men tänk ändå en låt där ordet säng är enda ordet i refrängen. hur coolt är inte det? äntligen säger jag!

/Calle

musiktips

Här är två riktigt bra musiktips.

olof broström
blandar techno, pop och en del andra genrer. Jag gillar att trummorna låter så mycket. 
Vill man få dubbelt ut kan man lyssna på den där låten trouble kids och samtidigt gå och kolla på iamforeverakid, så blir det skoj.  Det är ett företag som säljer babykläder till vuxna.
sick a as hell... check it out www.foreverakid.com

Loney, dear
Jättefin och vacker pop helt enkelt. Lyssna gärna på saturday waits.

/Calle

Bilder från canariekvällen 15/4

55628-41
Tidigt på kvällen.

55628-38
55628-39
springfactory

55628-37
24580-51
55628-36
Här är det sent och som vanligt är det fullt på dansgolvet när DJ Jakob spelar skivor.

Tack alla som var där. kvällen var riktigt grymm. snart är det dags igen.
men innan dess hör jag av mig, så stay put!

/Calle

amusement parks

med anledning av att tivoli i köpenhamn har skaffat ett jättehögt uppskjut där folk sitter i små separata gungor och snurrar, har jag letat rätt på lite fina bilder från olika nöjesfält...

  
  
 
 

(fler djur i samma karusell hittar du
här)

/Calle

CANARIEKVÄLL lördag 15:e april.

Fina DJs, goa öl, trevliga människor... canariekväll är fan livet!!

Spelar gör:
Springfactory, ett tweeigare sidoprojekt till suburban kids.
Big Strong Union, de låter liksom lite amerikanskt på nått vis. Kvällen till ära släpper även BSU sin nya EP och den är jättebra.


Pris: 50kr
Tid: 21-03
Plats: Caffe barbro. N. skolgat 10. (där uppe)

/Calle

the mexicosVi har målat mustascher på läppen
för vi har fått stora mexicos knäppen

Sjunger Ove Törnkvist i "engelska parken". Han är rätt pinig Ove, men det finns nog ingen som kan värja sig mot the mexicos. Och det är svårt att inte älska the mexicos lika mycket som the mexicos älskar sin vocoder och uppklippta diskobeats.

The mexicos - shooting star


/Calle


hair hat

Ariel pink - creepshow, är en riktigt foonky låt. skruva upp volymen, mens du väljer skjortan och fixar frissan om du ska ut nånting i helgen. det gör en gott.

24580-50
(bilden är upphittad på en kompis skunk och jag undrar om det inte är det sjukaste jag sett)

/Calle

POPQUIZZ PÅ LÖRDAG!!

Vet du var textraden:
"i still wear this wornout jeans, so I have to wear longjohns underneath" kommer ifrån?
1: beach boys
X: Led Zepelin
2: Jens Lekman
Han lär visst ha knarkat en del O.D.B. men vilken drog var som slutligen knäckte honom?
1: bad acid
X: skunk
2: bärs
Vems myspace är den mest besökta just nu, enligt myspace.com statistik?
1: Tila Tequila
X: M.I.A.
2: Korn

Gillar du att svara på popfrågor, dricka öl, äta god mat och lyssna på härlig musik med dina vänner? då är tröls jins kru stället för dig på lördag. Där jag och Nicholas har rott ihop ett jättetrevligt popquizz, med många fina priser.

55628-35
klubb spring

/Calle

Vit päls exclusive.

Vi har varit ute och turnerat lite. Och jag har fått med mig en hel del sköna bilder hem som jag inte vet vad jag ska göra av, annat än att dela med mig och lägga upp dem här.

55628-32
Dalby långed. En liten by med en sjö, skogar, trähus och en högskola med estetiska utbildningar tillhörande Göteborgs universitet.

55628-25
Laban taking care of buizz... - just the way we know him!

55628-24
Annelie "the voice" i logen på
uppåt/framåt

55628-2755628-26
jag visste att där fanns en irländare i Barry. och paff blev jag när jag hörde att det fanns en i Hannes också. och vem som är värst kan jag inte att avgöra.

55628-29
55628-33
55628-34
55628-30
Vi såg riktigt snygga ut i början av den här fotosesionen, men där var många goa skämt i omlopp och därför svårt att hålla fokus.

55628-31
Dagen efter.

/Calle

allsvenska premiär

1:a april lurade brorsan mig att Gabriel Batistuta hade skrivit på för MFF. Så jag hämnades med att lura en annan vän att the knife skulle spela på ica malmborgs i slottstaden. Det är tur att den sjuka högtiden är över. Och med eller utan Batistuta ikväll så vinner de himmelsblå mot Häcken med 2-0 och så är det med det. www.mff.se

/Calle