blå båten

häromdagen hamnade jag helt otippat på fest här (blå båten). vad som var ännu mer otippat var att jag dess för innan varit och lyssnat på tommy svensson som hållit en föreläsning om team-building. jag fick även chans att ställa ett par frågor om Sveriges chanser i EM. Goda, trodde Tommy.
värt att fira.

Hursomhelst en riktigt bra sommarkväll och jag behöver knappast förklara varför en kväll på blå båten motsvarar ungefär tio på låt säga jeriko.

Ps: watch out GBG.
på fredag spelar Vit päls.

Bilden ?http://web.telia.com/~u50802054/interior/interior_a.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

den andra sidan

fast besluten att inte göra av med en spänn på debasers uteservering i sommar stack jag till skillinge i lördags. där satt morsan klistrad framför den danske prinsens bröllop.
själv hade jag en hel del vänner med mig och tyvärr är det sant att jag skrålade till nettos 199 kronors gitarr och en frozen marguerita i solnedgången.

i augusti ska jag jobba som gravvårdare. igår ringde de och frågade vad jag hade för storlek i skor och kläder.
jag tänker mig goth-kläder naturligtvis.


säg till innan ni kommer så att jag hinner väcka oscar wilde för en kopp te i bersån.

eurosongs

scena - arena


med anledning av att det snart är melodifestival har jag gjort en
powerbalad.
heja frankrike, men må bästa man/kvinna vinna.

vit päls som DJs

image384

kom och dansa med oss.

----------

vill förresten någon hyra min lägenhet i sommar?

hello artlovers#34

I fredags var jag och min bror och kollade på skillinge if som spöade wä med 5-1 i en glänta i skogen. linjemannen var mer fokuserad på att smälla myggorna på benen än matchen. jag tappade allt förtroende för honom när han dessutom svarade på frågor.
därefter blev vi bjudna på fest i en väderkvarn. 4a runda rum som låg på höjden.

nästa dag gick vi bakis längs en öde strand. vi slog oss ner och satt tysta ett tag då plötsligt en naken man springer förbi mig ut i havet. vilken störd människa, tänkte jag. sen insåg jag att det var min bror och då åkte jag också i utan att hinna tänka mer på saken.

Bilden ?http://www.dn.se/content/1/c6/60/78/20/naknamanpuff445.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

hursomhelst såg det ut så här, minus hästarna. frågan är om oscar matthiesen förstod att han var gay när han målade "skånska dragoner rida till bad" 1904-1906. artlovers. det här är ett masterpiece. muskulösa män och muskulösa hästar som med försiktighet möter havet. de yngre i täten och de äldre efter. hela idén med att rida naken är för mig så vansinnig att jag blir rent lycklig. I love it!

konstig stämning

http://www.norrisonbrand.com/photos/uncategorized/2007/05/26/ad1_2.jpg

killar - chilla för fan!!

eftersnack

tack alla för igår! och vilket party det blev på det där taket efteråt...
är det någon som tog bilder eller vet någon som gjorde? jag måste få se den där kören. själv lånade jag ut min kamera till simon. så
här blev det.

image383
vill ni köpa en vit päls t-shirt förresten? 130 kr. och så här ser den ut ungefär.

hello naturelovers#4: mellan hägg och syren

"om man inte skulle ta ledigt mellan hägg och syren"
jag satt vid ratten men vände blicken mot min mor. jag fattade inte riktigt vad hon menade med det där. är det där någon populärkulturell referens man bör känna till? en bortglömd. en referens för en generation som ännu vet vad en hägg är. jag frågade aldrig och hon skulle aldrig ta ledigt. 40-talist.

menmen naturelovers, jag ville bara tala om att vädret var strålande i skillinge (skånes östkust). i natt sov jag i sin tur i falsterbo (westcoast) och det var fint där med.


hello naturelovers#3


jag hatar när folk sätter bandanas på sina hundar!!
jag måste titta bort och jag måste säga det varje gång.
naturelovers. jag är glad att få ha ordet.

image382
den här bilden får mig att minnas engelskorna på ibiza.
det är i deras kultur.
nu slipar jag mina knivar inför lördag.


och så till sist.
joel alme är den tredje göteborgaren på raken (se. jens Lekman och håkan Hellström), där jag läser obotlig romantiker som epitet i recensionen. mättnadspunkten borde vara nådd. men jag är förvånansvärt positiv.

hello naturelovers#2

image380
kolla vilken stor lejonhona + akademisk kvinna som gillar afrika och kanske litteraturvetenskap.


image381
vår singel som vi ska fira på lördag är redan klar och finns nu på rundgång i 10 ex. ynka 20 kr kostar den.


hello naturelovers#1

den två hövdade giraffen som ingen trodde på:jens är onekligen ett geni. jag älskar den här låten som enligt jens ska vara någon form av tolkning på mina moves, men jag tycker inte den har något med orginalet att göra. för det första är den t.ex. bättre.
jeje.

en annan välbesökt myspace-sida: 1900

*

mitt I-tunes har inte varit sig likt sedan en helgdag för flera veckor sedan då vi hade förfest hemma hos mig med hela vit päls. kvällen slutade med att vi bara laddade ner guilty pleasures och allt sedan dess då jag spelar låtar på random, dyker det fortfarande upp det ena än värre än det andra när man minst anar. idag satt jag på tåget till simrishamn då "genom ett regnigt europa" med tomas ledin från skivan "sånger att älska till 1972- 1997" dök upp. vilket är bissart eftersom jag inte skulle kunna tänka mig att älska till något annat än moneybrother. (skoja).

den 22e maj spelar hela gänget skivor ihop på debaser. det ska bli kul.

Ps. fattar inte varför jag tycker det här är så kul men nu har jag sett den 100 ggr (
paul mccartney imitation).