I lördags

I lördags var jag och såg bob dylan på malmö arena. Eller baksidan av hans hatt och en liten bit av hans kind. Och han spelade massor av favoriter. I tufftuff-takt och blues. Bandet hade ZZ-tops allra fulaste läderkavajer på sig. Dylan, svart kostym med revärer.

Sedan åkte jag förbi farsan på väg upp mot stan och såg en grym 0-0 match. Portugal - Sverige.

Därefter drack jag och olof vin på operagrillen och diskuterade kärlekens gåta. Vi gjorde det för mänsklighetens väl. Vi borde få pengar för att resa bort, dricka öl och diskutera. Men har ni väntat i tusentals år, kan ni lika gärna vänta lite till. hare.

Det har varit ett sjukt årHär är då den nya vit päls skivan!!!
http://vitpals.bandcamp.com/album/det-har-varit-ett-sjukt-r

Gratis att ladda ner.

Det är tyvärr inte mycket jag är stolt över. Men om jag nu dör. Då har jag i alla fall gjort den här och det är jag fanta mig riktigt djävla nöjd med.

mer om hemligheten

sanningen om hemligheten som jag pratat om är att det är min nya skiva. jag håller på att välja ut en tio låtar som ska få vara med bara. sedan ska ni under en viss period få ladda ner skiten bäst ni vill.

tillsvidare lyssna på
balboakurs av ullan
eller lime i en vattenpöl med vit päls
eller gå och kolla på fredrik ikväll. själv ska jag kolla på veronica maggio, men skulle jag inte det skulle jag kollat på Fredrik. De har release för en ny video som verkar skitfet.


http://www.photoshoptalent.com/images/contests/animal%20clothes/fullsize/animal%20clothes_46e5c51712405_hires.jpg
här en bild från den nya videon med fredrik

ojojojoj vilken listahär är den nya
spotify-listan för mars

något stort kommer publiceras här på bloggen inom kort. håll utkik.

tillbaka efter 12 år, men på andra sidan

igår satt jag i juryn på mejeriet i lund för musikdirekt.
efteråt gick jag in i logen. ett heavy metalband hade armypants och bar överkropp med målad smuts på. sångaren var så besviken att han att han hade darr på rösten. jag satt en god stund och trösta honom. några tjejer med målade mustascher på läppen var också där. när jag sa att jag älskat deras akt, vilket jag verkligen gjorde, sa de fuck you på ett courtney love aktigt vis. resten tog jag i hand. vissa i famn.
och det som bara var en sjuk idé som jag tackat ja till kanske bara för att jag såg yes-man tidigare i veckan hade plötsligt allt mitt engagemang.