geo

mellan höganäs och kristianstad går en linje. denna linje skiljer morän från morän. på den ena sidan finns det granar. på den andra endast lövträd.
om jag t ex åker till tyskland eller kristiania så är väl det kul, men där finns ändå bara samma typ av spensliga buskar som jag lekte i som barn. först vid alperna förändras det igen.

åker man däremot norrut t ex till sthlm, så finns det berg mitt i stan och granar och stenhällar.
mitt i stan går även en stor svart ström och det är den jag tänker på nu innan jag somnar. imorgon kl 07:00 åker vi.
på lördag gbg med sin västkust och sitt öga mot atlanten. god natt.


den som inte klär av sig behöver inte klä på sig

ni vet när man plötsligt kommer ihåg att just jag e jag. att det jag gör och den jag är är jag. att det finns massor av människor, men att bara en är jag och att det är jag som är jag.

det är söndagkväll och jag sitter och minns just ett sånt ögonblick från den här helgen. det var i replokalen som jag fick ljuset över mig. superkoncentrerad och bankandes på två bongoskinn med klaves i nävarna och med munnen krökt som en hulk hogan mustasch. jag satt och tänkte på att jag inte skulle glömma att ta med bongosarna hem och att jag skulle kunna bära dem i systemetkassen tillsammans med vinaren som jag köpte på vägen hit.

hur hamnade jag här? frågade jag mig själv.
kvällen innan skulle jag bara ta en öl, men jag kom i partymode och hann med: mello yello, moosehead, izikayakoy, fagans, mrs brown, la courone, tempo, möllan och babel. dessutom lyckades jag få ett knytnävsslag i bröstet på restaurang möllan och en jävla massa nya danskompisar på
i love på babel, men det är en annan historia.

och just det. det ringde nyss och jag fick frågan om jag ville vara med och uppträda på stand up klubb i lund. ni har nog missuppfattat vad jag gör, sa jag. sedan tackade jag ja i alla fall.
gulp.

werewolf bar mitzvah

det är inte längre ett skämt att det snart är jul.
Inte när det är snöstorm ute och jag har ätit upp hela chokladkalendern.I alla fall. Det här är den roligaste låten sen pekoralet Marcus Krunegård - Ibland rätt, ibland fel. werewolf bar mitzvah och jag har varit tajta hela veckan. lyssna på hela låten i nästa klipp, så grymt catchig.

hey stockholm! hey göteborg!och på söndagen blir det kontiki i göteborg.

grattis ol dirty bastard på bemärkelsedanmed anledning av att ODB skulle fyllt 40 igår, blev jag tillfrågad att komma till debaser för att spela en låt. jag tog med mig klas och billy squier - big beat. jonas arbsjö heter the turntableist och han är hur grym som helst.

konsthallsgiget

minns ni så ball det var på konsthallsgiget!?
ja jag glömmer det i alla fall aldrig.


ps. tips. såg vicky kristina barcelona igår. den var riktigt ball. tips2. I love
the argument

kröningen

jag vaknade kl 05.30 imorse. nervös för obamas skull.
det talades om en jordskredsseger, hela världens glädje och framtiden.
sedan somnade jag om med känslan av att världen fått en kung. som om han bar krona och var typecastad från en mytologisk saga.

http://www.josephhaworth.com/images/Fellow%20Actors/Edwin%20Forrest/Edwin%20Forrest%20as%20King%20Lear-Daguerreotype-Resized.jpg
grattis mannen. jag tänker mig en riktig kung som knubbig och tandlös. än är du som en ung snygg napoleon, men du lär växa in i din roll. hang looze!

amanda & varje stavelse

onsdagskonserten på konsthallen blir även releasefest för vit päls ny singel. lyssna!!!