goa bilder

24580-89
av en händelse sprang jag på den här bilden på internet idag och blev verkligen förtjust. den visade sig hursom vara fotad av en kille som hade
den här hemsidan

/calle

greaselightning

Den här bloggen handlar inte så mycket om musik just nu.
men det spelar ingen roll om det är lördag eller måndag där jag har varit, för sommarlov är allt jag har.
å lite paus måste min inneboende också ha behövt, för jag fick nyss ett mejl om att han var i tyskland, på väg mot okänt mål. sicka sjömansfasoner.

24580-87
här är jag på en pir. där var vi halva natten och fiskade. och många platta fiskar blev det, även om jag tröttnade och gick till bilen långt före de andra och sov dubbelvikt i baksätet. lite som en tax. och även om det låter motsägelsefullt, men fasen vad det är skönt att sova obekvämt ibland!

24580-88
sommarens finaste ögonblick har ändå varit när mina vänner besökt mig. i lördes var det fest på fotbollsplanen i skillinge. och två söta småmulliga män med skjorts och sandaler spelade skånska dansbandslåtar som ljöd midi midi långt ut över heden. vi drog i oss ganska många glas vin och dansade den typ av dans som vi alltid brukar dansa, medan andra parade ihop sig två och två eller sov överförfriskade på sin arm över bordet. jag har ingen naturlig tillgång till musik i mitt liv just nu, så jag sjöng på greaselightnng hela vägen hem. den hade satt sig och satt fast hårt.

/Calle

nattcykling

24580-86
det finns många goa loppisar på österlen. här köpte jag min nya cykel.
24580-82
som jag cyklade med på natten.
24580-8524580-83
här är hamnen där jag fiskat och badat efter jobbet. i fredes tjuvlyssnade jag på dansk jazz från en krog. och så smög jag bort och kollade in genom ett fönster och fick se labans farsa riva loss på en banjo. en i labans farsas band spelade trumpet och sa som mellansnack att jag hade en skysst smula. och jag sa tack och tänkte att det var typiskt för ett jazzband att kalla keps för en smula, men lät det passera.
24580-81
en bild på vera som jobbar där jag jobbar på jobbet. och en tjej som var på besök och som jag inte minns riktigt vad hon hette. sasha kanske?

/Calle


summer rules.

sommaren är oslagbar jämfört med allt annat. jag ser absolut ingen tjusning i årstider när jag tänker på´t. det enda jag saknade var vörtbröd. så igår köpte jag ett vörtbröd på kafferian (ett bagerie i skillinge). och det var precis lika gott som alltid. det behöver liksom inte vara jul för att det ska vara gott med vörtbröd ifall någon trodde det? lika gott som alltid med lite senap och lite ost.

24580-80
det här är min buddy josef som var och hälsade på mig för nån vecka sedan. vi skulle cykla och dricka lite vin. men plötsligt vart han tjurig och vägrade att cykla. så han la sig tvärt över åkern. och utan hans vetskap passade jag på att ta den här sköna bilden. huset jag bott i den senaste månaden ligger f.ö. i dungen som går att skymta i bakgrunden.

/Calle