malmö popfest

http://i36.photobucket.com/albums/e45/malmopopfest/malmopopfestaffisch-270.jpg

wow så mycket bra!
the deidres

showbuizz
Jag å klas har breddat våra karriärer och sysslar nu även med trolleri.
i det här tricket drar jag kvickt i duken utan att klas rör sig en tumm.

imorn går vi och ser solander i aluma tältet kl 17. gjutet.

svampbyn

i år smurfar smurfen 50 år. på onsdag kommer festligheterna till malmöfestivalen. jag ska festa så in i h...
hoppas
annette är där.

this american life

vad vore livet på jobbet utan this american life? ingenting slår riktigt bra radio.
mediet är som en återhållsam älskare. när man inte får alla bilder serverat lägger man till dem i fantasin istället.

och så har jag lagt upp nya låtar på spejsen.
funderade ett tag på att skriva "brudar är judar" som hälsningstext. but thank god i did´nt.var är du nu min älskade?vad hände med min sommar som jag älskade så?
jag bara undrar. idag och igår gick jag på kyrkogården (jobbet) helt klädd i gummi. bara ett litet nylle stack fram och jag såg regnet liksom rulla fram över marken. jag var blöt som om jag styrde hela skutan över atlanten. och inte en enda levande besökare. helt ensam i mitt nekropolis. där jag gick på gatorna mellan gravarna och repeterade franska glosor från min mp3.

predictable

jag lyssnade till annika norlings sommarprat idag. hon valde att prata om att hon var en vanlig duktig, okomplicerad tjej från norrland med sunda åsikter och värderingar.
varför gör vissa så? är inte duktig med sunda värderingar typ det lättaste som finns att vara? det är ungefär lika lätt som att göra en snygg film. som i in to the wild. lite snöklädda berg och en och annan närbild på en fluga och så ba cashing har man en orre (oscar) i näven in no time.

ladda då hellre ner evert taube på gröna lund från 64. i sitt förvirrade tillstånd berättar han dem mest fantastiska historierna som finns att få. alt. lars noréns sommarprat från 2005. en sann existensialist som inte förskönar någon.