the when I wake up with my pay-check tour 2008


29e (fred) firar vi skottdagen i
jönköping
30e (lördag) i stockholm


PS: jag har fått den märkligaste men roligaste friend-requesten hittills och jag har ingen aning om vem det är eller kan vara: svart päls, check it.

hello artlovers #31

euuu, en isläning på malmö konsthall försökte tråka ihjäl mig med nordiskt-ljus-minimalism.
han är en isländsk konstnär m.a.o.

knuten

igår var jag på zoo-city ovanpå Willys. en påtänd uteliggare var också där och stirrade utan behörigt avstånd på en liten papegoja. där var också gigantiska kaniner och massa barnfamiljer bland ödlorna. det kändes faktiskt rent förjävligt att hitta dessa exotiska pärlor i grott-imitationer ovanpå willys.

ps.
jag spottar gamaldags hår-knut överallt nu för tiden och jag vet inte hur jag ska förhålla mig, men jag tror det är snyggt? lykke li har en och selma lagerlöf t.ex

.Bilden ?http://www.freewebs.com/magisterolof/selma.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

hello artlovers#30 (postmodernismen)

vilken konsert han gjorde igår Ullan!
Mattias Jansson (gbg) som bland andra var DJ bor kvar på min soffa. alltså samma person som dessa två ungdommar pratar om här.

ett youtubeklipp om ett youtubeklipp = Så postmodernt, det är som att smsa sig själv, eller som att gå hem och skriva ner allt den andre sa för att sedan skriva ut det i wingdings, eller som att göra sin egen bokstavssoppa, eller som att köpa Zlatans hus av Zlatan för att sedan tälta i garaget. en konsthumor lika avklarad så som Beck och steven malkmus.

yes

image361

för mer information:
http://www.debaser.se/?id=4833

rich girl

tänk att få lyssna på den här högt på en förfest. i det ögonblicket vet jag att jag hade varit lycklig. jag fick den en gång av Klas och Lotta tillsammans med gul och juvlig risotto. och nu känns det aktuellt just för att jag nyligen lånat en ansenlig summa av min mor. imorn är det fredag. skönt att äntligen få lämna alla hjärtans bakom sig. jag spenderade min med farsan naken utomhus i över en timme på kallis.

hall and oats -rich girl

PS: var det någon som såg dokumentären om Gasolines, Kim Larsens 70-tals band? om inte, så se om ni kan få tag på den på något sätt för den var verkligen guld. den fick mig att romantisera upp köpenhamn totalt. plötsligt går jag och tänker att köpenhamn är världens coolaste plats på jorden. vet inte om jag vågar åka dit igen, då faller illusionen. när det blir vår önskar jag att jag av någon anledning har ärenden dit på något sätt ca en gång i veckan.

Ny CD-r1 Trodde jag slutat
2 Ryck upp dig nu
3 Odysseus
4 Nya hav
5 Wu tang clan
6 Enda stället
7 Let´s Party (Live)
8 Sommarpoemet
9 Roger moore
10 Ooops där låg havet

man kan beställa den via mig: carljohan_lundgren@hotmail.com
eller gå till
rundgång

facebög

image360


facebook bör inte bojkottas på grund av att de stjäl ens uppgifter och säljer det till företag i t.ex. Kina så som många tror. facebook ska bojkottas för att det är så vansinnigt töntigt med vampire requests, which beatle are you tests och allt det där. för övrigt tänker jag hålla mig shitfaced drunk hela alla hjärtans dag.

nya låtar


De nya!


ny myspejs bild också. det var på tiden att jag fck utforska mitt intresse för stora prickar även konstnärligt...

Gladys kiltJag gjorde ett försök att registrera mig på manpower.dk. Bland annat skulle man fylla i tidigare jobberfarenheter och på listan fanns jobb så som "Turn-Around" och "Total Quality Man (TQM)". Danskarna är glada för låneord. men vad fan gör en "total quality man (TQM)" och en "turn around"?
Samtidigt gjorde jag en sjukt corny upptäckt i Gladys knight - licence to kill som letat sig in i min playlist efter det underbara inslaget i 30rock när de sjunger "midnight train to georgia". Det är klart att mina associationsbanor gick åt meriter och erfarenheter. men hon sjunger alltså av någon märklig anledning inte license to kill. hon sjunger licence to kilt. alltså den skotska manskjolen. inte kill. Det råder ingen tvekan om saken. antingen har hon missupffattat helt vad det var james bond hade rätt att göra, eller så finns det något i Gladys undermedvetna som inte trivs med sin identitet. spännande.

hemm hemm och jag

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fb/Anne-Louis_Girodet-Trioson_001.jpg

vet inte hur ball det är med islänningar egentligen. det var typ kul en gång? men men, när debaser frågade om jag ville spela skivor innan Benni Hemm Hemm nu på tisdag, sa jag i alla fall JA och det kommer bli skitbra!!

Jag ska erkänna en sak. jag har alltid varit lite svag för slipknot. jag har kollat igenom deras booklets i skivaffärer ett par gånger. och skulle det vara på tapeten med blodiga masker i vit päls hade jag sannolikt inte röstat emot.

image358
Sedan jag (2002) läste vad Nick Kent skrev om Beach Boys i "the dark stuff" har jag varit helt besatt av dem och har nog kollat på alla youtube-klipp som finns att få. den här låten tycker jag särskilt mycket om. För Dennis skrev den till Brian när han var sjuk och mådde skit. Dennis sjöng annars inte så ofta och skulle bli försupen, och dog först av brorsorna. tämligen ung i en båtolycka. idag finns bara brian kvar. jag har också två bröder.


Det röda äpplet

Bilden ?http://ec2.images-amazon.com/images/I/31B3DJR92AL._AA240_.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
De nya låtarna är klara. men en kille som har en studio på gamla väster har erbjudit sig att mastra dem. så nu väntar vi bara på det. men snart får ni dem med besked.

förhoppningsvis ska jag orka posta fler mp3or tillsammans med ett rött äpple på den här på bloggen. det är en ny idé för ett tema. tanken är också att det ska bli mer go konst, men fan vet. först ut:


http://storage.kanshin.com/free/.s.150x150/img_18/188830/1314596496.gif