michael nyman

jag gör ett snabbt inlägg bara för att berätta att jag inte med ord kan beskriva hur mycket jag älskar michael nyman.
i skrivande stund är jag så upprymd och förtrollad att jag inte vågar säga mer. full och pratar för mycket gör jag så ofta i alla fall.


Kärleken bryr sig inteVit Päls spelade in en ny video i min tvättstuga idag. Nytta med nöje. Det blir liksom aldrig av att jag kommer ner där annars.

se upp för dojan


kan inte tänka mig att amazonas är bättre än pildammsparken just nu. kolla vilken målning. lummigare blir det inte. grönskan. klänningen. kan ställa mig frågande mot grönt på rosa dock, men what the hell it´s beautiful och som alltid när konst är riktigt bra så vet man inte vad det är som fångar en ändå.

ps. glöm inte att kolla på
krig och fred. det är böl nästan hela tiden, underbara artiga oneliners och på ett societetsparty sitter där en björn i soffan. oklart vad björnen håller på med, men där är han i alla fall.

så jävla sliten

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00234/NYHETER-05s08-jesus_234322w.jpg

visste ni att Malmö är den stad i världen med mest småläningar?

- läget?
- UNDERBAAT!!

de är överallt

ps. positiv har gjort en ny. varför klubb?

hello artlovers #38

Den här insekten är en slags semi-fjärill och den bygger sin kokong av saker den hittar för att sedan lappa ihop det med silkestråd.

konstnären Hubert Duprat har låtit dem endast ha exklusivt material tillhanda. och då har de skapat det här. vårkollektionen.

Inspirerande. Jag har rensat ut mitt förråd, installerat ljus och byggt en walking closet. Det är inte klokt vad man får tid till mycket när man måste plugga. Imorse gick jag in där bara för känslan. ville dock inte ha någon av de tre skjortor som hängde där. tog istället en ur smutskorgen. att bara ha sina favoriter = frihet. kokongen ligger kvar spröd, trasig och brun i hallen. skit i den. jag går ut. det är vår.

skrämmande upptäckt...

en som har allt

för länge sedan. vi kan säga tio år sedan. drömde jag att jag hade fest och att alla var där och att vi satt vid ett långt bord. sedan kom där in tio sjömän genom dörren, bärandes på en enda lång landgång på raka armar. landgången fick perfekt plats på det långa bordet och alla åt vi och skrattade så gott. jag har fortfarande inte släppt tanken på att göra verklighet av det där en dag. kanske idag. när mitt hjärta är en finne som kan klämmas. nu är jag en älskling som har lämnats. hör av er om ni vill supa er fulla. klä er i märkliga kläder eller åma er som kräftor. jag är med på allt.

och
det är
dags för en ny spotify-lista som har allt

bob hund är absolut inte med, men jag tycker nya omslaget är roligt


kulturfestivalen, vinterjacka, grille

Igår var det bara jag alkisarna och vissa pensionärer som fortfarande hade vinterjackan på. allting handlar om en misstänksamhet. en känsla av att det är för bra för att vara sant.


Jag hade en egen kulturfestival i Malmö den gångna veckan.

Programmet:

Söndag - John Waters
Måndag - Dödens Triumf på teaterhögskolan
Tisdag - En film hos Simon om unga lovande konstnärer som ställde ut, måla, jamma, spela pingis, söp sig fulla och strippade till beast of burden i ett hus på österlen
Onsdag - Anna Järvinen (nya plattan med Dungen är asbra)
Torsdag - fjortishångla, en härlig svensk valborgstradition


ps. trött på grille.vinterjacka


grille