Koolam

just nu befinner vi oss i sodraste indien. inrikesflyg ar namligen svinbilligt har.
igar hyrde vi en husbat med kock och akte ut pa sma kanaler i djungeln. mitt i djungeln fick jag syn pa en frisor som lag och sov pa en bank i ett skjul med jordtrampat golv och en interior bestaende av anvanda skrapplotter pa vaggarna. du far fria hander, sa jag. han forstod inte ett dugg men snippsade till en riktigt cool frilla med heltajta kanter.

Ps. har nere bar alla man nagot som liknar en handduk runt midjan istallet for byxor.

Ps#2. C fragade en snubbe vad de hade pa sig under regnperioden. da bar vi blommigt, svarade han. vart att tanka pa nasta gang det regnar.

Jaipur Rajastahn.


igar var jag pa indiskt brollop. brudgummen red hast. under blomsterkanoner pa en rod matta.
ca 700 olika ratter serverades. och killar i cowboyhattar gjorde alkoholfria drinkar med sylt och lask.


arets fest.


indien ar helt sjukt

om de anda bara var sa att de gick upp och ner har pa andra sidan. men nope it's worse.

Nu i Dehli via inrikesflyg.
Igar en hydda pa stranden i goa och pa andra sidan fet mork djungel. och jepp jag sag vildssvin i djungeln, precis som i lost.

mejeriet 18/11

Rockfoton är en genre inom fotokonsten som jag egentligen tycker är bra trist och förknippar med Hultsfred. men nu var det ändå så pass trevligt igår och så pass god soppa och väldigt mycket bra musik att jag ändå valt att publicera ett par.

image332
här ser det ut som om Anja och Fredrik småsnackar och att trummisen (micke) har två trumpinnar i vänsterhand.

image331
Jag är speciellt nöjd med att det är så mycket hår på den här bilden.

image330
Man ska inte underskatta att Klas är snygg när man pratar om hans musik.

frukt i mat

Frukt i mat är en kontroversiellare fråga än man tror. det är en fråga som splittrat äktenskap och släkter. Till och med fått riken och dynastier på fall i en tid då Europa bestod av 400 stater istället för 46 som det gör i dag.

Och vad är det för vits med att ha en blogg om man inte får säga vad man tycker?
I love it!
vörtbrödet har kommit till stan. äntligen!!!

PS:

studio

Vit Päls har för en gång skull en bandkassa som är värd något och den skulle jag nu vilja sätta sprätt på genom att ta hela bandet till en studio. Gärna helgen den 15e dec. men jag kan inte malmös studios så bra och tar tacksamt emot tips. ???

Här är personbästa i att ha gjort en ny låt snabbt. Tricket är att det inte är jag så mycket som det är Björn och Benny och en sax och lite klister och en robotröst.

och vem hade förresten trott att det fanns guld att finna i Björnochbenny-åkern?
(förutom
klas kanske, som en gång sagt att dåliga låtar också är bra låtar.)

efter festen

fotbollsface sweden, euuu

Det var längesen jag ägnade jantelagen en tanke, men så länge det finns fotboll lär man bli påmind. Igår på fotbollsgalan tyckte Anders "tacos" Svensson att Tobias Linderoth var en stark kandidat till guldbollen. En spelare ingen bryr sig om, men som alltid gjort vad han ska. En sådan som Anders Svensson är uppfostrad att tycka om. Och på samma gång blir det enkelt att förstå varför Zlatan lyckats med allt förutom landslaget...


När det är match och Lasse Lagerbäck vet att han har världens ögon på sig kan det se ut så här. Orakad och med kaffefläckar på en hiskligt gul och vit och blå reklamplottrad mage. han ser ut som en kåkfarare.

Jag var jätteglad när Malmö fick Sören Åkeby, en kostymtränare med nya värderingar som förkastade 4-4-2-systemet. Men jag borde ha anat oråd när han matchade bruna skor med en grå kostym. Och i slutändan visade han sig ha noll koll på det mesta.


image329
Inters Roberto Mancini är ett föredömme. Så där ska en kostym och en renstruken vit skjorta se ut. så enkelt, så klassiskt, så snyggt.

image328
kolla den där halsduksknuten. den har en slipsknuts omsorg, komplexhet och elegens och obs tacos, det är inte fleece.

röstånga

24580-326

allt med röstånga var fantastiskt. folket, maten, naturen, vandrahemmet, konserten, festen, efterfesten, allt.
det var lite som att vara 12 år och på läger igen. inte minst då kvällen kl 03 hastigt avbröts p.g.a. skäll och vi var tvugna att gå och lägga oss.
åk dit om ni får chans. så värt.

tipset

På onsdag spelar Emily Mcwilliam´s desert souldebaser, missa för guds skull inte det.

och så har fredrik aspling listat sina bästa mp3bloggar.

1. www.lovefingers.org
2. FM Shades

Fredriks tips är alltid bäst. jag blir stressad av avundsjuka när jag tänker på hur mycket bra musik han känner till. när jag bodde i göteborg gick jag alltid från våra möten hög på livet och full av inspiration. så tro mig. det här är hot stuff.

vilken flyer är bäst?

image322

image324

jag var lite fnissig på vin igår när jag gjorde dem och det är möjligt att ingen blir godkänd.
men ändå. the message is clear.

rock n roll spa

på lördag (10e nov) spelar vit päls i röstånga. vill man följa med och se det (inträde 20 kr) för att samtidigt kanske gå en tur i den övervackra intill liggande nationalparken. så rekomenderar jag ett besök här: söderåsensvandrarhem. hoppas du hänkar.

kfakustik (stället vi spelar på)


det här fick jag av Karin Arbsjö efter att vi spelade på landet förra helgen.

helgen v.45

I fredags tog jag natttåget till ystad och vidare ut till skillinge. sedan satt jag där med mina föräldrars döva hund och med min mor som var på gott humör och gjorde ett örsök att prata ihjäl mig. morgonen efter var det loppis och jag blev innehavare av stans flippigaste sängkläder och ett tiotal scarfar som jag tänkte sy ihop till ett överkasst.

Det är riktigt coolt att följa årstider. utanför vårt hus på åkern hade de dumpat ett fem meter högt berg av betor och på natten höll mössen under sängen mig vaken ett tag med sitt prassel. lördagen var också ett jerikobesök som var grymme.

för övrigt anser jag att framgångssagor vad beträffar band är vår tids madame bovary historier. allt för många har förläst sig på dem. och sedan blir de asdryga i intervjuer eller samtal. det är ungefär lika tråkigt som att lyssna på vad någon har drömt. i love music, men det blir i stort sett alltid platt och trist varje gång någon ska prata om sin konst eller musik.  jag tror på livet och jag tror på bra skämt. det är ungefär allt.