Beck schmeck

Jag hörde Becks nya i går och ställer mig högst frågande inför hans släpande rap. Antony kieds hade battlat honom till marken vilken dag som helst! Ok. måhända är jag lite tråkig som gemför dessa två vita medelålders män med varandra. men en ikon är fortfarande cool och en är passé. word. /Calle

aktivitetshuset rules

24580-14624580-14724580-14524580-14424580-143
igår var jag på aktivitetshuset. det stället är ju helt fantastiskt och jag undrar varför jag aldrig hamnat där förut. dricka öl och spela rundpingis, det är livet. å laban hade en lurig skruv. och tröttnade man på det, fanns där även ett gungande dansgolv och en karaoke.
om aktivitetshuset just nu är the shit. så är jonathan (mannen i vit dress och svart kravatt) helt klart the shit of the shit och den grymmaste snubben i stan.

/Calle

internet halleluja

vad gjorde folk egentligen innan det fanns internet? jag kan inte minnas nått. är det sant att om man t.ex. ville måla av en uggla fick gå ut i skogen, eller gå till biblioteket? det verkar faktiskt helt uppåt väggarna.

här är en lista på bra grejer jag såg på youtube igår.
1. borat spelar amerikansk fotboll. 2. 2 cowboyar åkte i en prickig bil med en häst som hette patches och köpte cheesburgare. 3. belle and sebastian live på reading spelandes boy with the arab strap. carro var med. hon menade på att arab strap betyder löspenis. that was news to me. men jag visste inte om jag vågade tro henne. sjunger belle and sebastian om sånt? coolt. 4. och så kanske det värsta. jag vågar knappt tro mina ögon.
en hund som är lide grym på skateboard.

/Calle

.

han i fibes oh fibes måste chilla. jag blev så stressad av att kolla på honom att jag var tvungen att gå till brogatan och dricka öl.

/Calle

pac-mondrian


New York

pac man är stressad när han här besöker ett par riktigt coola storstäder. boogie woogie i new york och techno i detroit och toronto. fett ös och riktigt snygga färger.

pac mondrian
/Calle

canariebloggen tipsar.

den här snubben kan sin håkan. men det ska man inte skämmas för. lyssna gärna på "somnar du, så somnar jag". superfin!daniel öhrvall

/Calle

vit päls, and the hard work weekend...


Just det. Vi päls spelar igen redan nu på lördag
28 October at aktivitetshuset

Klockan: 22.00 till kl 03.00 eller så länge folk pallar...
pris: 60 kr
spelar gör även pulejam och massa coola DJs som ser till att man blir svettig av dans.

------------------------------

Och så är det:
24580-142

Jag ska än en gång passa på att göra reklam för now på kb på fredag. Vit päls har den stora äran att få vara Nows gäst på scen i ett helt fantastiskt nummer. vad vi ska göra är en överraskning. men jag kan avslöja så mycket att jag får ett ofrivilligt fånigt flin över mina läppar varje gång jag kommer att tänka på det. det kommer bli fett. på scen klockan 23. Inträde 100 kr.

Headlinar gör:
fibes, oh fibes.

/Calle

kb eftersnack och insider tips

24580-141
Ojojoj. vilken kväll det var igår. mycket bra musik och många goa bärs.

och så ett inside skvaller. när billie the vision soundcheckade hade de en ny åttonde medlem på scen. han var tjejernas favorit må ni tro. ojojoj. siri och annelie plåtade honom som galningar.
inside skvaller nummer två är att det är så gott som säkert att vit päls gästar
now när de spelar på kb nästa fredag. vad vi ska göra tillsammans kommer bli sjukt bra. men hemligt. en överraskning.

/Callebag in krus

24580-139
Jag tror det var jakob jag pratade med i sommras om bag in krus. han vägrade resolut att tro mig. men jag stod i.  "jag lovar. bag in krus"

antar att det är en storsäljare för bag in krus finns att köpa på mer än ett ställe på storgatan i simrishamn. och på fredag är det fest!

/Calle


lide schysst video

nu har jag en ny favovideo. å det är med han snubben från tindersticks. här

/Calle

BILLIE THE VISION OCH VIT PÄLS, KB, FREDAG!

Hosted at HotFreeLayouts.com - CLICK PHOTO TO VIEW FULLSIZE - 6,000 Layouts


24580-138
Yes! på fredag (20e okt) spelar Billie the vision och vit pälsKB. Vilken fest! hela stan kommer vara där, eftersom de två coolaste banden ever finns under ett och samma tak på en och samma gång. Och ja. man får skryta när man spelar i världens coolaste band och dessutom får spela med sina favoriter...

             Öppet: 22.00 - 04.00
             Pris: 50:- 22.00- 23.00, sen 80:- + en whisky hustler till hannes.
             På Scen: 23.00


/Calle

hidden cameras

24580-137
igår var jag på loppen i köpenhamn och såg hidden cameras. kolla in den här gullige jäveln i töntiga strumpor, och missa för allt i världen dem inte när de kommer till mejeriet den 21e oktober.

/Calle


kvinnan i prickig pyjamas

24580-136
det här är en bild från min skola. jonas heter han som målar lite naket...

24580-135
å här är ett av mina konstverk. "kvinnan i prickig pyjamas" heter den.

/Calle

sjöhästnallen och en ung george washingtondräkten i ett träd

24580-134

/Calle


mina bästa Svenska låtar.

jag Älskar låtar på Svenska. Engelska med för den delen. Men ändå... Här är min lista på klassiska fina svenska låtar som jag gärna sjunger med i.

1. Kjell Höglund- Genesarets sjö.
2. Håkan Hellström - de kommer kliva på dig igen
3. Fred Åkerström - Oslo
4. Evert "the king" Taube - min älskling
5. The Honeydrips - åh caroline.

/Calle

calle redogör för sig och sin mp3spelare.

hade jag haft en sådan där lastfmgrej som berättar och redogör för vad man lyssnat på mest det senaste dygnet skulle det se ut ungefär så här.

1. little wings
de är ju sjukt bra! bäst är kanske magic wand skivan. little green leafs är också bra t.ex. men den har ingen bas, men framför allt ingen bastrumma så man orkar aldrig lyssna igenom hela på en gång. bästa låten är kanske whale mountain. ladda ner den vetja, så får du kul!

2.  M.Ward
tja. vet inte varför. men låten outta my head till exempel. den är ju grym.

3. fibes oh fibes - emotional.
kan inte säga att jag tycker den är bra direkt. och kanske ska man vara misstänksam mot något som låter typ prince "in the year of the slick", som det här ändå är... men jag ger den ett försök. det är ändå shitnajs med trender och get up är en grym låt.

4. John Holm.
har du nått emot progg ska du inte lyssna på det här. Inte för att John Holm är i första hand progg. john holm är i första hand grym. lyssna till exempel på sommräng så ska ni få se hur känslig han är. 

5. faith evans
ja lite faith evans blev det allt i morse.

"i would not take away the rain
after all it made me who i am."

/Calle

Cecilia Stegö Chilò

Jag kan inte låta bli att inte prata om Sveriges nya kulturminister Cecilia Stegö Chilò. För om någon har lyckats undgå att höra det, så är det väl värt att veta att hon tidigare varit VD för tankesmedjan Timbro, som typ är den blåaste organisationen ever. tidigare i sommras hamnade jag av en slump på deras hemsida och det var fanta mig det skabbigaste jag har sett. Nu ska hon hursomhelst ta över... b.la. är hon emot kulturbidrag och tycker att feministdebatten är uppskruvad. FY FAN!

/Calle

konstrunda

24580-132
här har jag ritat en lila-röd eskimå som fångar en fågel med ett lasso.

24580-133
och så skissade jag på en ny vit päls logga för ett tag sedan. "äsch", tänkte jag till sist. men så hittade jag den nu igen och tänkte "tja", men så till sist ändå "äsch" igen.
den har ändå nått, men den gamla får stanna tills nått bättre dyker upp.

/Calle???

kolla in snubben som skallar symbalen här i början, det är fanta mig inte helt normalt! sedan måste du byta för resten är bara för kass. här.

/Calle

tracyanne campbell

camera obscura satte många hjärtan i brand igår. det är helt säkert. och allt är mer eller mindre tracyanne campbells förtjänst. hon är bara Så fantastisk.

 Bilden “http://www.rjominn.is/images/1147631992.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

/Calle

och så helgen...

jag har varit i skillinge/simrishamn hela veckan och fredan kom utan förvarning. jag sov gott på tåget men vaknade just som staden började torna sig och tåget började sölkorva sig så som det alltid gör när man närmar sig. på nyvakna ben snubblade jag av tåget med lurarna på trekvart, samt en metro och en city hängandes från vardera ben. "big city life" sjöng jag.

men what to do? jo så här ser skisserna ut på ett ungefär.
middag kl 19.00 hos en vän. sedan kanske tempo där några
vänner skulle sitta. sedan kommer matte till stan och spelar med sitt band new moscow. och till sist crush. laban ska spela skivor.

och så imorn (lördag)
får jag inte biljetter till camera obscura ska jag lätt gå och se Cirkus Transmopol. som spelar nånstans på ett ställe som verkar lite hemligt men riktigt grymt. ta kontakt med på besök om du vill ha en biljett. sci-fi skåne spelar visst också fick jag höra nu i skrivande stund.

/Calle