Aktuellt denna vecka

Det är fan inte varmt.
jag har fått mina element borttagna av hyresvärden och i väntan på nya har jag inga. nu har kylan börjat sätta sig i benen på mig. brrrr.

Igår fick vi som idé att gå och sjunga karaoke. så vi hamnade på ice (gamla Djingis Khan). Ni vet hur det är. alla är typ skitkassa och så är där någon enstaka som låter bra på riktigt. Och så finns det dem som är helt absurt bra. de som har tränat en låt skitlänge och sätter den klockrent. felfritt, så folk går bananas och när folk går bananas går deras power-mätare upp i grönt så att de likt tekken-karaktärerna kan utföra sitt snyggaste trick som är översnyggt.. Igår visade sig den personen vara en som såg ut precis som bon jovi fast tjock och sjöng bed of roses och när folk började jubla gick han vaggandes bort till ett sällskap, ställde sig bredbent med huvudet på sned och pekade på dem medan han sjöng asgött. och så hannes som jobbade upp en sinnesgo falsett på purple rain och folk ba heyheyhey den där grabben har talang och då la han in extrasnacket från liveskivan. this is for all you lovers out there och tog några rader i brygga. den mannen sitter på ett guldägg.

missa inte 6 män i höga hattar när de sopar mattan med alla andra motståndare i melodifestivalen ikväll.
Bilden ?http://sdsmedia.sydsvenskan.se/archive/00075/lettland_75622a.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Och så sist en gamal fördom om UR... att man på något sätt pratar om ungdomar idag, och att man gillar dem och så slänger man in en sån här bild i sammanhanget...
eller en sån här... .

det var hursomhelst ändå coolt i UR och Siri var grym i TV, det kommer bli tittarstorm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback