predictable

jag lyssnade till annika norlings sommarprat idag. hon valde att prata om att hon var en vanlig duktig, okomplicerad tjej från norrland med sunda åsikter och värderingar.
varför gör vissa så? är inte duktig med sunda värderingar typ det lättaste som finns att vara? det är ungefär lika lätt som att göra en snygg film. som i in to the wild. lite snöklädda berg och en och annan närbild på en fluga och så ba cashing har man en orre (oscar) i näven in no time.

ladda då hellre ner evert taube på gröna lund från 64. i sitt förvirrade tillstånd berättar han dem mest fantastiska historierna som finns att få. alt. lars noréns sommarprat från 2005. en sann existensialist som inte förskönar någon.


Kommentarer
Postat av: dan h

annika norlin är jättejobbig. präktig så det gör ont.

into the wild handlar om en kille som är totalt full av sig själv, som många killar före honom. ujuj.

2008-08-09 @ 18:54:10
Postat av: calle

det värsta som finns är när folk säger saker som: "jag har aldrig tråkigt". alla vet ju att tråkigt har man bara om man tycker att det man gör är tråkigt och att det alltså bara handlar om inställningen till det man gör. ändå har alla tråkigt. så mycket roligare och ärligare är det när folk visar den egenskapen.

2008-08-12 @ 20:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback