fotbollsface sweden, euuu

Det var längesen jag ägnade jantelagen en tanke, men så länge det finns fotboll lär man bli påmind. Igår på fotbollsgalan tyckte Anders "tacos" Svensson att Tobias Linderoth var en stark kandidat till guldbollen. En spelare ingen bryr sig om, men som alltid gjort vad han ska. En sådan som Anders Svensson är uppfostrad att tycka om. Och på samma gång blir det enkelt att förstå varför Zlatan lyckats med allt förutom landslaget...


När det är match och Lasse Lagerbäck vet att han har världens ögon på sig kan det se ut så här. Orakad och med kaffefläckar på en hiskligt gul och vit och blå reklamplottrad mage. han ser ut som en kåkfarare.

Jag var jätteglad när Malmö fick Sören Åkeby, en kostymtränare med nya värderingar som förkastade 4-4-2-systemet. Men jag borde ha anat oråd när han matchade bruna skor med en grå kostym. Och i slutändan visade han sig ha noll koll på det mesta.


image329
Inters Roberto Mancini är ett föredömme. Så där ska en kostym och en renstruken vit skjorta se ut. så enkelt, så klassiskt, så snyggt.

image328
kolla den där halsduksknuten. den har en slipsknuts omsorg, komplexhet och elegens och obs tacos, det är inte fleece.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback