san francisco

Belle and sebastian - san francisco

å fy fan vad det blåser idag. jag går inte ut. å det är svårt att lotsas att det är vår. men det finns ett bra facit. jag menar förr eller senare blir det alltid vår och tills dess ska jag drömma om vad jag ska göra i höst. tror inte jag pallar bo här mer, så det får bli nått på distans.

Kommentarer
Postat av: Laban

Vissa blogginlägg vill man inte läsa. Ska detta bli en sorgeblogg när man bara kommer att sakna dig i fortsättningen?

Postat av: calle

oj ja gud vad deppigt det lät. jag satt nog bara och drömde om kalifornien igår när det blåste. men håll med om att malmö kan kännas lite litet och trist ibland.

2007-01-15 @ 14:52:02
Postat av: emily

ok, som fortsättning på min förra kommentar kan jag berätta (fast det kanske du inte vill höra..) att san francisco är det blåsigaste stället jag någonsin har varit på! om det var just det du drömde om.. men, visst det finns ganska många ställen som har bättre klimat än malmö, men enligt klimatforskarna är det ju medelhavsväder här om några år, och själv hjälper du ju till att göra kulturlivet i malmö intressant!

här hittade jag en skön sida: http://www.thehappyguy.com/
den killen vet säkert massor om hur man blir nöjd med tillvaron!

bra blogg annars förresten

2007-01-15 @ 17:40:06
URL: http://blog.myspace.com/14615597
Postat av: Jakob

Du får se till att stanna hemma om jag kommer hem tycker. Annars slår vi våra påsar ihop och sticker till Katmandu. Välj du.

2007-01-15 @ 21:37:04
URL: http://kingofthekaiser.blogspot.com
Postat av: Laban

Då hänger jag med också. Jag längtar faktist iväg också men kanske bara 40 % av mig men fråga igen i Mars när snön kommer.

2007-01-15 @ 22:03:56
URL: http://husarm.blogspot.com
Postat av: calle

jag tycker det är riktigt tungt så här års. men det tycker jag å andra sidan varje år. malmö ffs första hemmamatch brukar var ett bra vårtecken. eller ett besök i lund och man märker att hela stan luktar lite bajs ifrån åkrarna intill. då glömmer man plötsligt alltihop.

katmandu med jakob å laban vilken tankevärmare! nu när man fått höra att san fran inte ska vara det man drömt om.

2007-01-16 @ 09:46:55
Postat av: mig, Karin

usch. jag tycker malmö verkar mycket mysigare. jag bor i en mindre stad, eller faktiskt utanför och det blåser lika mycket här fast det känns som allt är mera betong. Och jag måste gå ut.

2007-01-16 @ 21:05:24
URL: http://4ebloggen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback