återförsöket

nu har jag fixat låtarna på min myspace.

ladda upp dem igen bara så funkar det, sa klas. men så läser han ju å andra sidan tekniskt i lund den smarte jäveln.

pom poko

var på debaser ikväll. vissa hade 80-tals fest. andra hade neil young fest. hursom dansade jag sören. hursom did i skip the last fandango.

tänkte kolla lite på pom poko innan jag somnar. den handlar om grävlingar som kan förvandla sig till vad som helst. syrigt men fett som fan. men det är skitäckligt att man kan se pungen på dem hela tiden. dessutom pratar dem lide mycket om pungen å vad man kan göra med den. det får mig att tänka att jag inte fattar nått av japan.

http://www.xopl.com/blog/embedded/pompokoballs1.jpg

ball

bildanalys

död på stan

idag när jag var på clas ohlsson spelade dem en live-skiva med tomas ledin å när kassörskan skulle hjälpa mig att hitta en kakelskärare frågade jag vad hon tyckte om ledin. hon sa att hon hört skivan hundra gånger och menade på att han hade ett bra politiskt mellansnack mellan två låtar. jag sa att jag tyckte han lät helt arg och helt vansinnig. då sa hon att hon tyckte han lät äcklig. å så var det med den textanalysen. jag kände mig lättad över att vi hittat det jag sökte för det fanns verkligen inget mer att säga.

sedan gick jag upp på stadium. där spelade dem red hot å jag tänkte att allt var så jävla typiskt.

det nya

mitt liv tycks gå efter cykeln: fullt flow och häcken full - till nästan ingenting. mycket till inget till mycket till inget. å nu är det nästan inget. om dagarna är jag seg i starten och i går laddade jag ner en massa toto bara för att åter-konstatera att jag inte gillar det.


förutom att måla i mitt kök har jag spelat in lite.

först gjorde jag med nästan ingen text.
så då gjorde jag en babblig. jag sjunger om allt som hänt den senaste månaden, så att alla ni som undrar kan lyssna och veta det. när saker stannar upp finns det också tid för summering...
check it out!

fy fan för country.


så safe - så cardigans
så in i sig själv... - så bonnie prince billy, songs ohia

nä nu!labans nyavive la france

snart ska jag till frankrike med tågluffarkort.

poeten åker före i bil
publiken åker efter i buss

/cocteauhär är min topp 3 på saker jag drömmer om att få se där:

1.
Ferdinand Chevals palace ideal

2. monets trädgård
(i juli blommar sån här skit)


   
do you blame monet
his garden in giverny

/Laura Veirs - rapturedet här får bli trean. jag har fortfarande en hel del pepp i mig sedan marie antoinete filmen.

midsommarbilder

image271image267image268image269image270

jag å brollan på landet

image262image261

image260image259

det börjar bli varmt

den här helgen såg jag till att bli kvitt min sömnskuld. sedan jag vet inte när har jag återgäldat en tia där, för att nästa dag låna en tjuga här. o.s.v. så har jag levat i veckor. å fy fan vad jag sov. träffa ingen. sov. bara. förutom lite lite tennis en gång. jag satt i pyjamas å spelade in lite skit också. det börjar bli varmt blev bäst. check it out.

hörde en ny på klas som var överfet. clouds. check it out.
och så har jag lyssnat mycket på den där låten john brown. hur jfet får en låt lov att bli? detta är en tid då det nästan bara är låtar som inte märks som spelas här hemma. kanske jazz eller nått annat jag inte behöver bry mig om. men dessa två kan jag inte låta bli. fy fan.


nu åker brollan å jag till landet. shit najs.


varje gång

innan freddan, anja  å hannes stack gjorde vi en snabb inspelning i repan. klas å jag slog ihop våra datorer, rodda lite sladdar och lät två mickar bli två kanaler. varje gång är ett av resultaten. ändå fet.

http://www.jaktspanielinorr.com/novembermorgon.jpg

yes

kl 8 är det hundkoll.

http://www.valleyviewdogs.com/images/labradors/labrador-chocolate-cobber.jpg

povel memorial

när min far tänker på det bästa han vet, så tänker han på povel ramel. å han säger alltid samma sak: povel är fantastisk. själv svarar jag å andra sidan också alltid samma sak: povel ramel är tråkig, borgerlig och har definitivt gått ur tiden. något jag hävdat fast sedan jag var 14. farsan ser ändå alltid lika förvånad ut när jag säger så. å jag känner kanske att jag vuxit från det där med borgerlig. men vafan.

en gång gick farsan fram till povel ramel efter en konsert för att ta en aotograf. å så ville han skämta lite med povel så han sa: skriv att det är till din enda vän Bengt. när farsan berättade om detta för oss efteråt var han inte glad. povel hade tydligen bara sett förskräkt ut. povel som liksom står för allt som är skoj hade inte fattat skämt. å farsan resonerade att 1, antingen har povel bara humor om han får fundera massa i förväg. eller 2, povel höll på att bli gamal och har tappat stinget. sedan tjatade min far om det där ett tag innan han bestämde sig för att tro det sista.

jag träffade farsan i onsdags på min kusins studentfest. då berättade farsan att han känt sorg... men den här gången sa jag ingenting. man får ju visa lite respekt. R.I.P. -P.R. du gjorde i alla fall min far glad. det ska du ha cred för!!

Bilden ?http://gronabilder.svt.se/Upload/ImageGallery/thumbnails/31/31/205_1200.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

nya sound

bara en av mina gamla högtalare fungerade och den andra lät som om den fick använda sig av en sån där maskin som man sätter mot halsen för att göra sin röst hörd... men när farsan köpte nya, fick jag de gamla och nu ligger jag i sängen och lyssnar på jazz och läser en bok likt en medelåldersman som tycker sig ha det lite gött. det värsta är att nu förstår jag hur dåligt många av vit päls-låtarna låter. så fort jag får möjlighet ska jag göra nya. leve sommaren.

för alla er som ska till slottet kan jag berätta att jag sett att man kan köpa
interrailkort för 3000 även om man är över 26. carro säger att vi ska till italien också. lide pepp.

ps2. är det någon som vill ta över vår replokal? den är överbra och i två våningar och billig. men vi är aldrig där. hör av er. roligast om den gick till nån man känner. snart sätter jag in en annons.

Bilden ?http://svt.se/content/1/c6/28/79/68/raev380.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

schools out

mff lär ha tjatat på åkeby hela vägen upp till sthlm idag om bad och mjukglass.
när vi spelade på kroksjö för några år sedan badade vi i en sjö som var som coca-cola. svart och bubblig. man såg ingenting av sig själv när man var i det vattnet. när jag tänker på småland efter det, tänker jag på coca-cola sjön.
nu blåser det varmt runt mina lite för stora öron (som min mamma frågade om jag ville sy in när jag var liten (sjukt)) å det är packat med glin på djuphavsbadet. martin johansson visade upp sin mage i jens och sofias kök. det var sent och belysningen lite skumm och jag svär på att magen lös av sig själv i hörnet. som en neonpölse.

(slottsparken)


peppen var peppad

igår efter tennis (jag, hannes, fredrik å peter) handlade vi rosé på systemet på vägen till bo01. efter badet bara satt vi där på bryggan och var sköna. och sedan lite fulla.
efter det tog vi den långa vägen hem genom bellevues villakvarter. trädgårdarna innanför de gigantiska grindarna med rosor, pioner, riddarsporrar och blombeklädda buskar välde fram. luften var tjock och sötsliskig och varm. too mouch t.o.m. fadd. men vi ville vara kvar där och klättrade upp på ett tak i slottstaden. freddan bjöd på rom och cola och hannes på en låt som jag hittade på en text till som handlade om han figge i now. "the king of html", hette den och kommer förhoppningsvis på brudarnas första. sista ölen var i alla fall på debaser. nu kommer ola och kristoffer. vi ska spela tennis.

fan att jag inte tar fler bilder. jag bryr mig inte ens om att ta med kameran ut nånstans. för det blir aldrig nått. är det någon som haft samma problem och som vet hur man kommer loss?

hello artlovers#24 - 6e juni


http://www.artliberated.org/img_case/78208637.jpg

En av många gjutna målningar av CarlJohan De Geer. Texten i hörnet är kanske onödig och överflödig. men annars helt och hållet gjuten. Påminner mig om det band jag spelade med i gymnasiet. "5 killar och satan".

FY FAN VAD SJUKT. när jag skrev detta kom jag att tänka på att jag gjorde en hemsida när jag gick i gymnasiet. Så jag googlade fram den och den var riktigt riktigt pinsam. hursomhelst lägger jag upp den
här. kolla in webdesignen... hosh. å poesin. wow. well well. dålig poesi, det är väll det som tonåringar gör allra helst. internet var så nytt och så spännande. å jag hade ingen koll.

dagens diktlita aldrig på en bil som tutar

bara ge dem fingret
med en liten liten studentmössa på

what´s up Lund?

imorse var jag i lund. över gatorna hängde det Grattis! Carl Von Linné 300 år - banderoller.

för det första kan man inte fylla år om man är död
och för det andra är det riktigt typiskt Lund att tro de är polare med Carl Von. och obs inte coolt.

Bilden ?http://john.fz.se/blogg/hundralapp.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


det var en fin helg!!

image257
image258


slottet

[7_10.jpg]

att jag och 20 vänner har hyrt det här
slottet en vecka i sommar. det är min lyckligaste tanke.

sunday-open

Bilden ?http://www.brown.edu/Facilities/University_Library/exhibits/sports/early/tennis1800s.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.


Vem vill förresten vara med och spela sunday-open på söndag? tja, den som vill kan ju dyka upp på sorgenfriskolans tennisplan klockan 14. har du ett rack så ta med. annars har jag. och så dricker vi ju ändå mest lemonad och ritar tabeller ändå...

http://www.keywestvacationcenter.com/images/1800-Atlantic-tennis-courts.jpg

gullan

igår när jag satt på bibblan och kände mig studig gick en gubbe förbi, vinglades bakom tyngden från 8 böcker. sedan såg jag honom i kassan där han gjorde väsen av sig då de inte hade en viss bok som han sökte.
  vissa stud får visst aldrig nog. men det här studet har...

Imorse var jag på palladium. gullan bornemark var där och gjorde en show. alla barn på scen var klädda som om det vore sound of music. pojkarna hade till och med en konstig skinngördell som skolväska. en låt handlade om att om man har ångest, då ska man bara sudda sudda sudda bort sin sura min. efteråt hörde jag en liten kicker med brytnig och kepsen på sned sjunga den medan han boxade en polare. en annan låt handlade om att äter man ägg, så får man skägg och tycker man det är gott, så är man en igelkott. which does´nt make sense...