2010-08-27

OBS. endast om man är extremt intresserad av vit päls så kan man ta en titt på den här videointervjun... http://www.bandpass.se/middagsintervju-med-vit-pals/ 

Om man har en mer normal inställning i egenskap av fan, så kom och kolla på oss på popaganda imorn. Utlovar F E T T och UNZ UNZ UNZ. så som alltid.


2010-08-19

Stockholm känns fortfarande mest som en resa, eller en semster. Har fortfarande känslan av att jag är cool som inte är hemma. Observerar och försöker knäcka koden. Aha, det är alltså detta som är stockholm... blend in... snacka bostadsmarknaden, en kompis som heter leffe och en som heter uffe och så har jag gnällt på tunnelbanan på samma gång som jag i smyg njutit av att den så definitivt talar om för en att man är i en större stad.

Igår var jag på södra bar där klubb king kong har sitt nya tillhåll. På scen stod jap adaptors. Det var en fantastisk kväll.

Imorn (fredag 20e aug) spelar vi på malmöfestivalen kl 20:00 nere vid gamla posthuset.

2010-08-15

hemma igen från w.o.w. fulkomligt drenerad på energi. bäst var att sitta vid sjön och titta på ankorna som bettede sig som rövflöten. dricka öl, flabba och lyssna på musik i solen är som alla vet en löjligt bra kombo.

ps.
Rådjuren har slutat att vara rädd för mig. senast jag kom ut låg han så bekvämt i gräset och stödde sig på armbågen och mumsa gräs. när jag rörde mig mot honom som för att skrämmas bara la han sig ännu mer bekvämt. glad jag flyttar imorn.


2010-08-10

i söndags körde jag flyttlasset till sthlm och bor tills vidare i en gammal valstuga en timme från stan ut i skärgården. På nätterna är jag livrädd för rådjuren när jag går vägen genom en lång trädgård. På morgnarna har dem en dum min som om de blev påkomna just som jag kliver ut. de kan äta precis allt här. sedan kan de sova i det. vakna. äta sin säng och sova lite till. snart har dem å andra sidan precis ingenting.

ps. missa inte vit päls på way out west på fredag kl 00:30. det är på en av klubbarna. den kan ha hetat baren, men det tror jag vore för enkelt.