*

Igår på KB hade Billie the vision and the dancers snyggast frisyrer hittills.
Och bra var dem, som alltid.

men herregud lars, det finns snygga och det finns fula tjejkläder.
mia och klara och gudrun schyman tillhör inte mina personliga favoriter, men men smaken är olika.

musée d'orseyDen här bilden är tagen med självutlösaren högst upp i musée D'orsey.
å herre, manet min gamla favorit var än mer fantastisk i verkligheten. Jag blev stående framför "frukost i det gröna" i tio minuter bara för att jag hade känslan av att det egentligen inte hände på riktigt. hursomhelst. paris är bra. ses snart.

unz unz unz. unz unz unz.

imorn åker jag till paris. på en gris. bon voyage till mig!

här är
februarilistan mycket godis i den. mycket indie.
den här gången får ni inte vara med. men om du lägger Din lista i kommentarboxen under så ylar jag och skriar och spinner.

och så har jag bytt ut elakt spel mot du och jag och natten vit päls myspace.


nöjesguiden har gjort sina nomineringar till bästa barerna där Tröls b.t.w överraskande var med.
Men jag har min egen. En egen bar dit jag ofta går i tanken och rent fysiskt bara ibland, som jag gärna delar med dig. om du tar tåget till köpenhamn. Går av på hovedbangade och bara följer istergade ner en 400 meter så ligger det på höger sida skippers bodega. Här kan man beställa en kall Efes till billigt pris och slå sig ner vid trivial persuit-maskinen för att gotta sig åt high-score där jag, hannes och imri ligger på 4e plats under sebdonymen fint skinn. Jag hoppas att du läser in utmaningen i detta och att jag får se ditt namn på high-score nästa gång. Jag hoppas också att du plockar ner wankmachine från första platsen - ner i skiten. det är rent av förnedrande att en sån uppenbar idiot ligger i topp på ett spel som jag har ödslat bort en halv förmögenhet.

Elakt Spel

Imorn (fredag 13e) spelar Vit Päls på studenterhuset i köpenhamn. Jag tycker alla ska komma dit för det kommer bli världens fest. Efteråt finns det även möjlighet att sova över på stället för den som har med sig sovpåse (det stod sovpose i mailet, kan bara anta att det är samma sak som sovsäck). Ikväll torsdag spelar Jonathan Johansson på Debaser. Själv spelar jag solo i Lund på klubb prick prick. Och OBS. Ny låt på spejan också denna vecka. Elakt spel.en annan go låt. lyssna tills han sjunger endless summer in your smile


Tempo

I morgon (torsdag) spelar jag (och simon k) skivor på tempo.

minns ni indie? jag gör. jag tänker på indie varje dag.