emmaboda-götet-malmö

emmaboda var ändå aldra mest en sunkchock. det första som händer är att två nakna herrar kommer mot oss och gör helikoptern. hannes sticker huvudet ur bilen och säger med beklagan: "vafan grabbar, inte den".

spiritualised var ändå sanslöst bra. rough bunnies gillade jag också. angående vår egen spelning med band in box, så var allt inrepat till perfektion. vi är som maskiner. det mest spektakulära som hände var att en humla kom upp på scen och började orbitera runt mitt huvud. här kommer han igen och igen och igen och igen och igen, tänkte jag

image290
image295
image296

efter emmaboda liftade jag till göteborg. Carro hade i egenskap av betydelsefull person blivit inbjuden att bo två nätter på lyxhotell. knappt 4 timmar efter det att jag lämnat emmaboda låg jag med andra ord i ett varmt bad. på kanten fanns olika te-påsar med sköna essenser att doppa i vattnet.

image294
på taket fanns en pool. jag badade så länge i varmt att mitt huvud svullnade och blev soft som snubbarnas på glassfabriken.

image291
och så träffade jag två ugglor.

emmaboda

det har varit svårt att komma hem och ta att det är vardag igen. så här efteråt kan jag dela upp gårdagen (onsdag) i tre kapitel. en blå, en vit och en röd film om man så vill. första tredjedelen var jag på bibblan andra i köpenhamn och tredje i skillinge. söp mig full på stans enda restaurang och det kosta skjortan. nu är jag i malmö igen. å imorn emmaboda. jag, basen och band in box spelar där på lördag kl 13. sedan vill jag lifta med någon till göteborg. så ska du dit och ska till götet efteråt. hook me up.

ses imorn indieguys

oh yeah

mobben back on track

Barry på sitt päron

image289

har ni hört Barry lira på sitt päron någon gång? Det är helt sanslöst vackert.
klas däremot, han bara flumar där bak...


woohaa

ok. nu är det officiellt att jag e hemma.
men min mobbe är i basel,
och mitt hjärta i paris.

sehe e e es!!

ska du fotas? här är tipsen!

när jag gick igenom mina sommarbilder fann jag förutom att jag knappt bytt kläder, inte en bild utan en posé å här är ett litet urval bland mängder.
tydligen är det något jag gör utan skamm i kroppen. hursom. som gammal i gemet. från mig till er. så här gör man:

grundtips som du alltid måste tänka på e 1: "jante skit ner dig", å kör ditt värsta. 2: det där med att man är bäst när man är naturlig är ändå bara en myt.

image279
den här kräver total skamlöshet av moneybrother mått. lägg handen på hjärtat för att idka på att du känner efter, samtidigt som du gör en nästan plågad grimas.

image278
banga inte för att ta hjälp av naturen om du hittar något som ser fint ut. sätt dig då på huk and let the sun shine in.

image280
George michael heter den här. skit i att personen som fotar antagligen ville få med alla vackra fönsterluckor. kräver bakgrunden allt för mycket uppmärksamhet, så får du helt enkelt bre på.

image281
det här är en klassiker som alla bör pröva. är fasaden dessutom så här go, så ta chansen. lägg märke till hur det kan misstas att jag fumlar med ett cigg paket.

image283
banga inte för lite naket. speciellt ej då motivet är klassiskt. skit i att din kropp kanske ser helt miffo ut. bara ge sken av maxad självsäkerhet.

image284
klä upp dig. too mouch is never enough.

image285
handen på höften. ledigt - knappast. men snyggt.

recent pics


image277

image276

paris igen

i en vecka har jag gått som en zombie med ena ögat öppet i en dvala av sol, allergi, poolbad, pain au chocolat, hemmagjord bärne, lättsamt umgänge och billigt vin på ett slott på den franska landsbygden. läskigt vad snabbt man glömmer internet. idag är jag bakis in paris. saker är annorlunda. jag vill inte att malmö ska hinna ikapp mig.


bastille

är i en våning i Bastille. balkongdörren står på glänt så det känns som att bo i ett träd. bilarna tutar å C säger att det är lördag i paris.  jag har lovat att bju henne  på deux maggots. hon gör sig fin. snart styr vi våra steg.

biarritz - bordeaux

i biarritz och jobbar pa brannan.
min resvsvaska har fatt resvaskepesten. allt som hamnar i den stinker snart jordens ackligaste lukt.

bretagne

ar pa en o i sodra bretagne som heter belle ile. man ba: lide pitto (pitoresk alltsa), lide genu (genuint alltsa).
solen skiner a alla har ater sjuka saker ur havet.

overjobbigt tangentbord pa ett helt qbnormt nytt satt.

hej

kommer vara i stockholm denna veckan. ses där.
På lördag spelar vit päls på
rotundan i halmstad.

vitaby visited

kolla vilka coola 80-tals frisyrer.
värsta festen i vår trägga på österlen.

image274
jag ba tjabba
han ba eeeey

image273
jag ba clitsplit
han ba törley

24580-275
jag ba det e ace.
han ba det e husarm
hon ba ---

igår var jag på loppis i vitaby. köpte rollerblades för tio spänn. och så köpte jag en tik-skål. får jag den för en femma. han ba: åo naäu. men jag fick köpa den för sex. jag trodde han skämta men nope. businuiess. och i bakgrunden åkte det förbi ett koleldat lok med en tjock svart rökkupol och vissla gällt.

det var mer loppis lite längre bort och jag frågade en man om jag fick lifta. det fick jag. och han körde av någon besynnerlig anledning runt i en gamal london taxi. baksätet påminde mer om en tågkupé i liten skala, och där satt jag med min bror och en tant i kamoflage-kläder och jan guillou-väst. min bror köpte tennisbollar av en tant som plockade fram 4a vita bollar ur en stor påse. hon menade på att det var bättre dajs i dem vita. vadå dajs? tänkte jag. nau kan nij lejka pojkaar, sa hon, när jag kände på studsen. och så fråga hon om det var bra dajs. och jag svarade att det var bra dajs.