bollen e go

skillnaden från att vara 27 till 28 var att jag började laga mat med förkläde. idag satt jag i matsalen och snackade om att jag ville ha ett förkläde som det står slowfood på. främmande för mina egna ord.

sen var jag hos dokotorn för att kolla mina födelsemärken. när jag tog av mig tröjan märkte jag att jag hade ketchup på magen. jag försökte dölja det. pilla bort det när han kollade rygg.  jag erinrade mig att jag ätit ett ägg i korvbröd med ketchup till middag kvällen innan och att jag tappat den då jag vattnade blommorna på samma gång.


hello artlovers #37

Hello artlovers goes to österlen utställningen blev allt man kunde önska sig och lite till.

hoppas få se bilder snart.

Tillsvidare lägger jag upp en bild på: Vincenzo Peruggia. En förebild bland artlovers.
Han gillade Mona Lisa så mycket att han stal den och gömde den i sin lägenhet. Bland annat Apollinaire häcktades och Picasso misstänktes. Men efter två år kunde Vincenzo inte hålla sig längre och läckte.

http://multimedia.heraldinteractive.com/images/46d84cec59_theft03162008.jpg

http://i.cdn.turner.com/trutv/trutv.com/graphics/photos/gangsters_outlaws/outlaws/major_art_thefts/1-5-Vincenzo-Perugias-room-.jpg
Kommisarier på besök

http://4.bp.blogspot.com/_lNuZ0i8Jx4g/SK3TZZRjMNI/AAAAAAAAAOc/cT4dD54mef8/s320/250px-Processo_Peruggia.jpg
i rätten

29

28a ligger lågt, ligger lägre än en sjunken båt.
Det där är från snön faller och det summerar nästan allt.

Vad ska jag nu sjunga? och vad är det att fira?


Sveriges (f.d.) äldsta skrattmås. Foto: KBe. Skrattmåsen på fotot ringmärktes av Lennarth Blomquist i Pildammsparken i Malmö i december 1979. Den var då sex månader gammal. 28 år och sex månader senare hittade Carla Evers en nyligen död ringmärkt mås i Slottsparken, några kilometer från märkplatsen.

Hur som helst har jag bokat bord åt mig själv kl 19:30 ikväll (ons) på 1002. Om du vill göra det samma ring: 040- 972550. och så ses vi där. Och så firar vi som f** på lördag.

För alla oss som gillar konsten och livetPå lördag är det alltså vernisage och konstutställning i Skillinge.
mer info.

Stort Välkommen!

hemma hos festivalen

lördag 4e april spelar vit päls på hemma hos festivalen i malmö.


fina recensioner

jag gläds naturligtvis åt att så många lyssnat och laddat ner skivan jag la upp för några dagar sedan. och vem hade anat att man skulle få så här fina recensioner?