nyårsmode

Jag kan inte bestämma vad jag ska ha på mig.



är guldsmoking too mouch?


Den vita, en klassicker, tillika David Beckham och Bryan Ferrys favorit.


vissa tror att militärkläder också är finkläder. jag har till och med sett folk gå på bröllop i killt.  Nej tack! men bogart är snygg. så här kommer en till bild på honom.


och ja! man kan blanda... (se bogart)
men jag var tvungen att fundera lite på vad jag verkligen tycker om blazer och kom fram till att jag ändå är för! i synnerhet klubbblazer, även om det på alla sätt är lite off att ha en klubb...

mr eko

jag håller just på att beta av lost säsong 2. där finns en del nya karaktärer på den här säsongen. bland annat en som heter mr eko, som just knyckt första platsen från john locke som min personliga favorit.


ny favorit


gammal favorit


och appropå TV-program vill jag ta upp tråden med mia från igår. americast funniest home videos (AFV) är bland det roligaste på TV. I just can´t get enough of t.ex. stolliga japaner.

the cohen treat

en av mina bästa julklappar fick jag av mig själv.

(to the cohen treat)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24580-170

fy fan vad det är crush på fredag!

R.I.P.

jag pratade med olof vid två tillfällen idag på telefon.
"vad gör du?", frågade han.
"jag googlar james Brown", sa jag båda. och nej tyvärr. jag har inte haft nått bättre för mig.

och jag har plockat upp en hel del nya snygga moves på samma gång.
kolla in det
här. killen är nuts!

God Jul playlist

http://everyonehasavice.com/wordpress/wp-content/mariah1.jpg

Då var det bevisat. all I want for christmas is you låter lika bra i år!
Helga natt med Jussi B tar vi sen, för att min mormor alltid gick igång på den. Å jag ska spela den högt så hon hör den i sin himmel.
Phil spector julskivan tar vi sen på random. Där finns en hel del att hämta.
klas har också gjort en jullåt i år. den ska naturligtvis vara med.

äsch. jag har dålig fantasi. all I want for christmas en gång till kanske.

Vit Päls EP#4

Vit päls EP#4 är nu fixad och klar!

vill du ha ett ex så skicka mig ett kuvert med din adress och portot betalt, samt 30 kr.

eller, skicka din adress i ett mejl till: [email protected], så skickar jag tillbaka mitt kontonummer och så fort du har satt in 40 kr, så skickar jag dig ett ev av skivan.

eller, så kan du springa ner till rundgång och se om de har den.

PS: skivan finns endast i 150 ex och säljes bara så länge lagret räcker.

   <img mce_tsrc=

musikbloggar

vad hände med musikbloggar?
plötsligt tycker jag inte alls det är kul och har mer eller mindre slutat att besöka dem.
men å andra sidan är jag extremt trött på pullover koftor, neon affischer (typ the rumble estetiken), stora halsdukar, ebay sneakers, partyremixer - de flesta musikbloggar kör mer eller mindre samma typ av musik nu som de körde i våras. och står jag på ett dansgolv och någon skulle prata om typ Hennesy då går jag hem!

för tillfället lyssnar jag mest på bra hela album. en konstform som tyvärr försvann lite när musikbloggarna kom med sådan kraft. men säg gärna emot mig iform av goda tips.


stilleben


stilleben är för mig ett nytt ord som jag lärt mig i år. konstigt är det med vissa ord som man vet finns, utan att man för den skull lär sig dem. och sedan plötsligt bara: "aha stilleben är alltså att man ställer upp en massa saker på ett bord och målar av dem aha".
sedan måste man använda sin nya kunskap för att den ska stanna kvar och här är således min lista på stilleben som ska målas...

1. en stor stark, en skål jordnötter (på ölkaffet)
2. gitarr, mixerbord, ramonesalbum (snyggt)
3. indian och kines skakar hand, (på möllan)
4. packe cigg, snusdosa, snöboll och dukat julbord

hockey #2

hockeyn var riktigt bra!
nästa match är onsdag den 27e kl 17.00.
så önska dig ett par skridskor i julklapp och kom och se om the flying V fungerar på riktigt.

PS: imorn spelar tafra på Folkhemmet. yippie-eaey!

rundgångs julfest.

24580-169
vit päls fick just en inbjudan av rundgång att komma och spela ikväll. än vet jag inte riktigt vilka vi blir, och hur vi kommer framföra låtarna, men nått blir det. huvudsaken är i alla fall att dennis bjuder alla gäster på pepparkakor och glögg och bra musik som han hämtat direkt ur sin underbara butik.

start kl 6. see ya!

hassisson

läste just på mffs hemsida www.mff.se, att man kan köpa en gran av hasse mattison!

naan

falafel är något man äter även om man inte vill.
men idag gick jag förbi en sprillans ny falafelrestaurang bredvid sillastryparen, som serverar falafel i stenungnsbakat naan-bröd. kan det va nått?

folkets park IK - nu börjar säsongen.



På måndag klockan 18:30 är det hockeytäning på isen i folkets park. jag tycker att alla ska köpa skridskor och komma ner och hänga, för förra året var det så kul att till och med vintern kändes helt värt bara för det. alla var rätt kassa, så du har ingenting att frukta. Karin hade konståkningsskridskor, johan hade långfärds. men båda spelade skiten ur mig ändå.

kom och se om the flying V formation fungerar på riktigt!



det här med prinsessan lilian#2

jag frågade min farsa varför prinsessan lilian inte fick komma på nobellmiddagen. men allt han svara var:

"Ja du vet. Prins Bertil skulle alltid vara så kontroversiell"

Jag känner mig så otroligt otillfredställd med det svaret. Det skapade liksom bara ännu fler frågetecken. Vem fan är prins bertil och vad är det egentligen han har gjort som jag bör känna till?

irreplaceble

Beyoncé - irreplaceble. gud vilken låt!!

årets bästa film!

http://www.biotider.se/_Media/Filmer/30989_baba8418/biotidersmall_marie_antoinette_01.jpg
varje gång jag blir hungrig och försöker tänka efter vad jag helst av allt skulle vilja äta, tänker jag nästa alltid på potatisgratäng. inte för att jag tycker så värst mycket om potatisgratäng. egentligen handlar det bara om en blandning av dålig fantasi och en bild av potatisgratäng som rejäl bra mat.
      likadant är det med film. varje gång jag blir sugen på att se en film hoppas jag att den ska vara som barry lyndon. jag fullständigt älskar 1700-talets kärlek till allt som var vackert. ändå är det inte det som gör marie antoinette till årets bästa film. främst beror det på att personerna är så fantastiskt förklarade och man får en så otroligt bra föståelse för dem.

jag vill se den igen. jag vill vara där!

bloggs

asså. jag kan inte med att reklamen har blivit så extremt odiskret på den här bloggen.
är det nån som har tips på en blogg som inte har reklam.

indiebingo

varför får inte prinsessan lilian går på nobellfesten? Så taskigt!

jonas tipsade mig just om nått kul, för alla som är skunklovers med mig... gå in på skunk och spela indiebingo. tryck på refresh knappen tills du har tre snedluggar av tre möjliga bland tre random skunkbilderna. och då ba: BINGO!!
Obs! alla på skunk har fotat sig själva, så en rolig bieffekt av att spela indiebingo är att se alla som gör sitt coolaste face. 

I natt alltså...

Min lillebrorsa sa att det blir precis som att kolla på när de första astronauterna besökte månen 69. tja. det vet jag inte, sa jag. men vi får väll se!

Gomorron sverige väcker dig till rymdsändningen den 8 december 2006!

Skicka ett sms med texten Gomorron rymden till telefonnummer 71010, så väcker vi dig med ett sms klockan 02.55 när vi startar nedräkningen på allvar med 43 minuter kvar..

En sändning full av gäster i morronsoffan och direktrapporter från Florida och rymdvakan i Stockholm.
Vi påminner dig 03.30 - om du vill sova lite till men i god tid till uppskjutningen 03.36 svensk tid!
Programledare är Patrik Peter.


detektivbyrån

detektivbyrån, riktigt feta!!

jag har också hört nått om att de gjort musik av musiken till amelie från montmartre. det blev säkert bra. men shit vad jag avskydde den filmen. asså jag pallar inte såna brudar. jag fick verkligen spel. kunde inte ens se klart den på grund av det där fåniga flinet...

lilly allen

Hon skriver så granna texter den där lily allen. Som den där om lillebrorsan som bara vill röka gräs och spela tv-spel, eller den dära om han som hon kollar på DVDs och dricker te med. riktigt giiitt!

 


art stop

Jag har blivit en jävel på att googla fram snygg samtidskonst. en vacker dag ska jag delge mina knep, men inte idag. i dag ska jag i klä mig rollen som recencent. tänk er att jag har manchesterkavaj och jeans. efteråt ses vi på brogatan. tjabba.

kolla vilka snygga tröjor! jag visade dem för lou han tyckte de var så där, men hon i rosa brillor tyckte han om. (jävla unge)

Ghetto santa heter den här tapeten. 
trevlig!


lite för gullig kanske. men jag tycker att han eller hon har kombinerat färgerna väldigt snyggt. kolla in den mörkröda och ramen. riktigt bra jobbat man!

här är en till som lyckats kombinera färger riktigt snyggt. Och så står där: "jesus kristus, idag är en underbar dag" och det gillar jag. det skänker betraktaren hopp och glädje.



festival moosan och goosan

Det var trevligt att så många ville komma på festen igår.
för er som inte var där kan jag avslöja att spelade gjorde: vit päls, houses in motion, band in box och big strong union. och när jag nu gick igenom mina bilder från gårdagen fick jag till min förvåning se att nina hagen också varit där. coolt!

24580-16624580-167
nina hagen?

boktips (har dock inte läst den, men skulle gärna vilja)


Dj laban

är det nån som vill hänka och kolla på labbe ikväll när han spelar skivor på bagatelle (22-01)?